Uniek fotoarchief


Op zoek naar historische sfeerbeelden van Amsterdam? Expooze heeft een unieke collectie met foto's vanaf 1937 van bekende plekken in onze hoofdstad. Geef uw woon- of bedrijfsruimte sfeer met deze karakteristieke beelden.

Uw eigen foto


Voor zowel liquid gloss- en perspex fotopanelen als voor wallcovers kunnen eigen afbeeldingen worden aangeleverd. Een foto is geschikt als deze een minimale resolutie heeft van 150 DPI en aangeleverd wordt in JPG, TIF, EPS, PDF. Foto's vanaf een smartphone ontvangen wij graag op ware grootte.

Bent u professioneel fotograaf?


Omdat we onze collectie up-to-date willen houden zijn we altijd op zoek naar nieuwe samenwerkingen. Bent u professioneel fotograaf en zijn er werken die we mogen aanbieden als liquid gloss paneel of wallcover? Neem dan contact met ons op of kom langs in onze winkel.

Bezorging en montage


Liquid gloss- en perspex fotopanelen worden geleverd met een ophangsysteem. Expooze kan uw paneel thuisbezorgen en bevestigen. Wallcovers vragen een specifieke aanpak, welke te lezen is op de productpagina. Onze montagedienst is u graag van dienst, vraag ons naar de mogelijkheden.