FOTOBEHANG van EXPOOZE

Elke dag wakker worden met uitzicht op de skyline van een favoriete stad? Winkel, restaurant of bedrijfsruimte in een geheel eigen thema aankleden?

Wallcover is een uniek product waarbij een foto, afbeelding, tekst of logo op hoogwaardig structuurbehang wordt geprint. Het ontwerp is geheel naar eigen keuze, zo kan in iedere ruimte een unieke sfeer gecreëerd worden.

Een wallcover is krasbestendig, brandbestendig en reflecteert niet. Expooze wallcovers bestaan uit één gedeelte. Dit maakt dat de beleving van een wallcover optimaal is!

Geef uw huis of bedrijfsruimte sfeer

  • Kies een foto of afbeelding uit onze collectie, of u levert deze zelf aan.
  • Expooze verwerkt de foto of afbeelding tot een wallcover op gewenste grootte
  • Expooze brengt de wallcover aan op uw muur


Expooze wallcovers kunnen uit één geheel geprint worden, tot 4.90 meter hoog bij 20 meter breed. Om de kwaliteit te behalen die we nastreven adviseren we u graag over de ondergrond. Lees hier verder of vraag ons om persoonlijk advies.
Oplevering wanden voor aanbrengen Expooze Wallcover
Zorg ervoor dat de ondergrond een egale witte ondergrond heeft zonder vlekken. Wallcover vinyl is niet transparant maar bij lichte vlakken in de print kunnen donkere vlekken op de muur er door heen komen.

Nieuw gestuukte wanden
Zo glad mogelijk opleveren want het vinyl neemt de structuur van de muur aan. De wand moet droog zijn. Voorstrijken NA het stucen is noodzakelijk en moet minimaal een dag voor het aanbrengen van het vinyl droog zijn.

Bestaande wit geschilderde wanden
De muur moet egaal zijn en geen dikke en/of donker plamuur plekken bevatten. Houdt er rekening mee dat oneffenheden op de wand zichtbaar worden. Vinyl neemt de structuur van de ondergrond aan. Grote oneffenheden kunnen een slechte hechting van het vinyl tot gevolg hebben.

Gipswanden
Naden goed vlak maken en schuren (glad schuren). Wand daarna altijd voorstrijken, ook de randen! Vervolgens na het voorstrijken de muur met latex dekkend wit schilderen.

Glasvliesbehang
De muur moet een egale witte kleur hebben. Houdt er rekening mee dat het vinyl het motief van het glasvliesbehang aanneemt.

Niet zuigende ondergronden
Formica - HPL - Gelakte wanden - MDF - Deuren. Oppervlak moet egaal wit en vetvrij zijn. De verlijming gebeurt met een speciale lijm en zorgt voor een permanente bevestiging! MDF wanden kunnen het beste, naden goed glad schuren, voorbehandeld worden met witte MDF 2 in 1 grondverf, dekkend wit. Een nog mooier resultaat krijg je als je de MDF platen ook nog even wit schildert, gebruik hiervoor nooit latex. Een enkele plaat MDF, zonder naden, kan rechtstreeks beplakt worden en behoeft gaan extra behandeling.

Wij adviseren Flevopol als voorstrijkmiddel. Sigma (Universal Primer), Litofix en Alabastine leveren een soortgelijk voorstrijkmiddel.

Meerkosten en meerwerk
Indien wanden voor aanbrengen van het vinyl niet voldoen aan de bovenstaande opleverspecificatie kan dit tot gevolg hebben dat wij moeten besluiten de Wallcover niet aan te brengen. Er zal een nieuwe afspraak gemaakt worden om de Wallcover op een later tijdstip alsnog aan te brengen. Kosten die te maken hebben met het annuleren van het aanbrengen zullen doorberekend worden. Eventuele meerwerkkosten voor het aanbrengen van een Wallcover op een niet correct opgeleverde wanden worden op basis van nacalculatie in rekening gebracht, houdt hierbij rekening met een uurtarief van € 55,- dit is exclusief materiaalkosten.
Wallcovers leveren wij volgens onderstaande prijzen per m2. Dit is inclusief het aanbrengen van de wallcover op uw muur!

1-10m2
€ 125,- per m2

11-25m2
€ 100,- per m2

26-50m2
€ 85,- per m2

51-100m2
€ 75,- per m2


De levertijd inclusief aanbrengen is ongeveer 3 weken.
Naam
Email
Telefoon
Vraag/opmerking