Liquid gloss (epoxy): een unieke weergave van uw favoriete beeld

Expooze is gespecialiseerd in de afwerking liquid gloss (epoxy).
Met behulp van deze techniek kunnen wij foto’s veranderen in een uniek kunstwerk.
 
Op onze website en Pinterest-pagina staan diverse voorbeelden, maar wellicht is het nog onduidelijk hoe dit proces verloopt.
Hieronder staat dit proces stap voor stap uitgelegd:
 

  1. Kies de foto. Dit kan een foto uit eigen collectie zijn, een foto uit onze collectie of een ‘custom-made’ foto. Dit betekent dat wij op zoek gaan naar een beeld naar uw keuze.
  2. De liquid gloss afwerking komt het best tot zijn recht bij foto’s van een bepaalde kwaliteit. Voldoet de foto hieraan (zodat de kwaliteit gewaarborgd kan worden) dan kan de foto op de gewenste afmeting besteld worden.
  3. Nu volgt het daadwerkelijke afdrukken van de foto, waarna deze bevestigd wordt op een aluminium (dibond) paneel. Achterop dit paneel wordt tevens een ophangsysteem bevestigd.
  4. Het is mogelijk om een foto of beeld te personaliseren door middel van decoratie of letters. Expooze biedt het zogenaamde Expooze Gold, via deze techniek kunnen wij decoratie of belettering in uw liquid gloss (epoxy) foto verwerken.
  5. Het geheel wordt in liquid gloss gegoten. Liquid gloss bestaat uit epoxy en het gietproces wordt meerdere keren herhaald. Dit proces gebeurt handmatig, hierdoor kunnen wij de beste kwaliteit garanderen.
  6. Zodra de foto het optimale resultaat heeft bereikt worden ook de randen perfect afgewerkt.
  7. Uw unieke foto is nu klaar!

 

Bent u benieuwd naar de voordelen van liquid gloss (epoxy) of bent u op zoek naar voorbeelden? Bekijk dan onze liquid gloss pagina en vraag naar de mogelijkheden!
 

Beeld: Cemmelot – www.cemmelot.com
Model: J. Visser
Productfotograaf: Daniel Lewensztain
Stap 1:
Resultaat liquid gloss bewerking

Stap 5:
Giet proces liquid gloss

Stap 7:

Lewensztain EXPOOZE

Deel het..Share on Google+Tweet about this on TwitterShare on Facebook