Hoe kies ik een foto of kunstwerk voor aan de wand?

Een lege wand. Wat nu!? We spreken vaak mensen die ‘iets’ met een lege wand willen, maar niet precies weten wat ze willen. En dan maar niets ophangen. Zonde! Vinden wij. Daarom helpen we  graag met een aantal tips om uw ‘Work of Art’ te vinden.

 

Wishlist

Wat voor sfeer wilt u in de kamer? Zijn er specifieke thema’s, herinneringen of stijlen die aanspreken? Schrijf deze op, want dit helpt om nog gerichter te zoeken. Nog geen idee? Leuk! Dan begint de zoektocht hier.                                                                                                                                       

Kopen of lenen?  U kunt iets op maat laten maken, een werk uit een foto- of kunstcollectie aankopen, of iets lenen. Het voordeel van lenen is dat er nog geen definitieve keuze gemaakt hoeft te worden. Expooze biedt een gedeelte van haar Liquid Gloss-collectie te leen aan, bijvoorbeeld de Archieffoto’s van Amsterdam.

 

Laat je inspireren…

Dat kan overal zijn, dus kijk rond! Buiten, binnen, in een hotel, bij mensen thuis, op internet of in woonbladen. Sommige dingen maken indruk. Een sfeer die wordt neergezet, of misschien een specifiek kunstwerk. Maak er foto’s van of maak aantekeningen.

 

Bekijk collecties. Kijk naar foto’s (zowel online als offline), kunstwerken of collecties. Via Expooze kunt u bijvoorbeeld voor Archieffoto’s van Amsterdam kiezen, maar we kunnen ook iets maken dat u op onze website of Pinterestpagina heeft gezien. Wat spreekt aan? Waar gaat uw hart sneller van kloppen? Indien mogelijk bezoek dan vooral de galerie of winkel om iets in het echt te zien.

 

Maatwerk. Mocht u niet vinden wat u zoekt  kunt u bij veel aanbieders ook iets op maat laat maken. Dit hoeft niet altijd duurder te zijn!

 

Ja…!

 

Iets moois gezien?  Hang eens een printje aan de muur om te kijken hoe het staat.

Heeft u er een nachtje over geslapen en staat het nog steeds mooi? Vraag dan de prijs, afmeting & levertijd op en bestel. Ieder huis of kantoor is weer anders en heeft zijn eigen sfeer. Het is uw Work of Art!

 

Succes!

 

GRATIS advies? Stuur wensen naar ons toe via een contactformulier, en wij gaan vrijblijvend voor op zoek naar uw WORK OF ART. Maak van de muur een beleving!

 

Deel het..Share on Google+Tweet about this on TwitterShare on Facebook