Fotobehang: een uniek beeld op de muur

Een wallcover, ofwel fotobehang, is een relatief nieuw fenomeen waarbij de muur wordt voorzien van een unieke bedekking. Fotobehang kan allerlei soorten afbeeldingen bevatten, van logo’s tot eigen ontwerpen en van teksten tot vakantiefoto’s.

Dankzij fotobehang kunt u uw woon- of slaapkamer een uniek karakter geven. De ruimte waar het fotobehang wordt aangebracht krijgt direct iets extra’s mee waardoor u uw gasten gegarandeerd zult verbazen.

 

Hoe werkt fotobehang van Expooze?

Bij Expooze denken wij graag met u mee. Zo hebben wij bijvoorbeeld een breed aanbod van afbeeldingen waaruit u kunt kiezen. Mocht u een bepaald idee hebben en vindt u deze niet in onze collectie, dan gaan wij daar voor u naar op zoek. Uiteraard kunt u ook uw eigen bestanden aanleveren.

Na het aanleveren of uitkiezen van de afbeelding maken wij het fotobehang geheel op maat. Bij Expooze hechten wij veel waarde aan kwaliteit. Wij gebruiken dan ook alleen de beste technieken en materialen. Hierdoor zal de afbeelding scherp op het behang worden gedrukt en zorgt het stevige structuurbehang voor een prachtige wandbedekking. Daarnaast bestaat ons fotobehang (tot wel 20 meter breed) uit een geheel!

Expooze bedrukt uw behang niet alleen, wij brengen het ook aan. U heeft dus geen omkijken naar het plaatsen van het fotobehang. We zorgen dat dat u er jaren plezier van heeft.

 

Meer weten?

Wilt u meer weten over het fotobehang van Expooze of heeft u een andere vraag? Neem dan contact met ons op of neem een kijkje op de pagina met fotobehang.

 

Deel het..Share on Google+Tweet about this on TwitterShare on Facebook