Expooze geopend!

Winkel Expooze

Vorige maand was het eindelijk zover, de Expooze-store aan de Van Woustraat 111 werd officieel geopend! De opening was een dag om niet te vergeten. Er waren veel genodigden, maar ook passerend winkelpubliek en geïnteresseerde buurtgenoten. Van de gasten kregen wij positieve reacties: men was onder de indruk van de inrichting, de vele mogelijkheden en de fijne sfeer.

 

Bij Expooze hangt werk van uiteenlopende fotografen en kunstenaars, wat in beperkte oplage geproduceerd wordt. Daarnaast is er een specifieke hoek ingericht voor de archieffoto’s van Amsterdam (eigen collectie), vanaf 1937. Deze zwart-wit foto’s hebben een nostalgisch karakter en zijn van goede kwaliteit. Expooze levert vrijwel altijd maatwerk, ook met eigen foto’s van klanten.

 

Omdat 1 foto meer zegt dan 1000 woorden hebben wij hieronder een aantal foto’s van onze winkel geplaatst. Wij hopen u binnenkort te mogen verwelkomen in ons nieuwe pand.

Winkel Expooze

Winkel Expooze

Winkel expooze

 

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van Expooze of wilt u meer weten over onze technieken? Kijk dan bijvoorbeeld eens op onze pagina over Liquid Gloss of Fotobehang.

 

Deel het..Share on Google+Tweet about this on TwitterShare on Facebook