De perfecte wanddecoratie met een archieffoto van Amsterdam

Ben je op zoek naar een beeld voor woning, winkel of bedrijfspand? Een sprekende en bijzondere archieffoto uit Amsterdam, met een speciale afwerking? Dan biedt Expooze deze mogelijkheid dankzij een archief met historische beelden van de hoofdstad. De Magere brug, het Rokin, de Amsterdamse grachten of het Rijksmuseum? Bij Expooze kan het allemaal! Zoek jouw favoriete beeld uit en kies één van onze prachtige afwerkingen.
  • Professionele foto's
  • Archieffoto's van hoge kwaliteit
  • Beelden uit Amsterdam vanaf 1937
  • Beperkte oplagen
  • Afwerking naar keuze

Kwaliteit

De foto's in ons archief zijn genomen vanaf 1937. Omdat onze foto's gemaakt zijn door professionele fotografen zijn deze allemaal van hoge kwaliteit. Zo bieden we dus een historisch beeld, in de hedendaagse kwaliteit. De afgelopen 70 jaar is er veel veranderd in Amsterdam en dat maakt deze collectie dan ook zo bijzonder. Beelden van de hoofdstad die je je nu nog maar nauwelijks kan voorstellen. Oude trams op het Rokin, het Centraal Station zonder metro of de chique Herengracht! Hieronder staan enkele beelden uit onze collectie.
Benieuwd welke foto's wij nog meer hebben? Bekijk dan hier onze huidige collectie! Wij laten onze beelden graag zien, en adviseren over de mogelijkheden. Wij kunnen de archieffoto daarnaast voorzien van een schitterende afwerking, zoals liquid gloss (epoxy). Zo maakt u uw favoriete foto helemaal af, passend naar uw eigen smaak en stijl!

Meer weten?

Benieuwd naar de mogelijkheden of een vraag over onze archieffoto's? Vul dan onderstaand contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.
Naam
Email
Telefoon
Vraag/opmerking